Xριστουγεννιάτικη γιορτή 2016

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ήταν πράγματι μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή! Η αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας, κατάμεστη για ακόμη μια φορά, γεμάτη αστέρια, στολίδια, αγγελούδια και καλικατζαράκια?, γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές, με γέλια και τραγούδια, που «έντυσαν» ξεχωριστά την ευχάριστη αυτή εκδήλωση του σχολείου μας.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας, οι δασκάλες της Α΄και Β΄Τάξης, Τσιτώνα Παρασκευή και Κυρίτση Στεργιάννω, οι οποίες, με τη συνδρομή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, κατάφεραν να χαρίσουν σε όλους τους παρευρισκόμενους, γονείς, κηδεμόνες, παιδιά, εκπαιδευτικούς μια πανέμορφη και αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Ευχόμαστε, κάθε χρονιά η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας να μας γεμίζει όλους μας χαρά και ελπίδα, για «ένα ανθρώπινο αύριο», και κάθε χρονιά η γιορτή αυτή να εμπνέει θετικά τους μαθητές μας, οι οποίοι και φέτος, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, κατάφεραν με άψογο τρόπο να δυναμώσουν τις ψυχές όλων μας και να μας δώσουν μια ξεχωριστή νότα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον. Χρόνια πολλά σε όλους και «?επι γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*