Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων

Συμμετοχή της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων στην 8η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

Με πλήρη επιτυχία συνοδεύτηκε η συμμετοχή της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων στην 8η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών. Η χορωδία του σχολείου ιδρύθηκε το 2012, από την τότε μουσικό του σχολείου κ. Έλενα Παπακώστα. Η συγκεκριμένη χορωδία αποτελείται από 40 παιδιά, τα οποία ανανεώνονται δυναμικά μετά την παρέλευση του εκάστοτε σχολικού έτους, λαμβάνοντας μέρος άλλοτε σε εκδηλώσεις του Σχολείου, και άλλοτε στα πλαίσια ευρύτερων συναντήσεων τοπικής ή πανελλήνιας εμβέλειας.

Φέτος , για τρίτη συνεχή χρονιά τη χορωδία διευθύνει η μουσικός του σχολείου, κ. Γαρδικλή Φρόσω, η οποία ήταν επικεφαλής και στη φετινή συμμετοχή στα πλαίσια της Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου. Στο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στην φετινή συνάντηση, υπήρξε και ξενόγλωσσο ρεπερτόριο, το οποίο επιμελήθηκε η καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας του σχολείου, κ. Κανούτα Ευαγγελία.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Βάιος Κουτής, και σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, θα ήθελαν να συγχαρούν τα παιδιά για την καταπληκτική τους προσπάθεια και για το υπέροχο αποτέλεσμα που προσέφεραν σε όλους. Επίσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς των μικρών μαθητών για τη συνεχή υποστήριξή τους στις προσπάθειες της χορωδίας του σχολείου και για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις εκάστοτε ανάγκες.

IMG_20160331_220449

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*